Over ons.

Evi Maes

Liefde en betrokkenheid voor de planeet en de aarde zorgen ervoor dat ik elke dag floreer. In stilte ontstaat de natuurlijke impuls om bij te dragen aan een wereld die het welzijn van ieder levend wezen bevordert. Ik geloof sterk in een nieuwe samenleving.

 

Na 8 jaar als manager in het bedrijfsleven, sprong ik in het onbekende, vanuit een diep verlangen om een ​​ander leven te leiden. We hebben 2 jaar zonder huis geleefd en hebben de overvloed van een andere stroom ervaren. Nu leven we volledig op basis van waardering. 

 

'Op een dag werd ik wakker en kon ik alleen maar zaadjes planten.'

Lees het verhaal van onze organisatie.

Matthias Arentsen
Stichter

Vriendschap en waardering zijn voor mij de motor van een nieuwe economie: een eerlijke en oprechte uitwisseling tussen mensen.

Ik bevind me graag in situaties waarin mensen dieper met elkaar in contact komen en werk graag aan slimme (digitale) oplossingen die mensen de vrijheid geven om te doen wat ze willen doen.

Voor mij is het leven een avontuur vol schoonheid en nieuwe ontdekkingen. Nieuwsgierigheid, oog voor detail en voor mensen, creativiteit en dingen mooi maken passen bij mij.

poly tunnel kiss blur.jpg

In Line With Nature

In Line With Nature vzw

9660 Elst (Brakel)

Belgium

BTW: BE 0749.496.927

IBAN: NL06 BUNQ 2043 8363 23

BIC: BUNQNL2A

© 2020 In Line With Nature vzw

Made with love by Revolutionary Design

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon