Dag 27

VerbindenWanneer we van een ik naar wij visie gaan, staan we open om te verbinden. Om te kijken naar het grotere perspectief en geheel.

Verbinden vanuit volledige gelijkwaardigheid is ontmoeten op hetzelfde level. Er is niemand die onder of boven staat. Je leert van elkaar waardoor een werkelijke uitwisseling kan ontstaan die beide individuen optilt en inspireert.


Alle planten zijn nu zo goed als in de grond geplant. De zaden bibliotheek wekt veel nieuwsgierigheid. Sinds een paar dagen voel ik een impuls om te ontmoeten. Toen we zaterdag de Wriemeling bezochten voor onze wekelijkse aankopen groenten en fruit deelde ik met Esmeralda mijn interesse om fruitbomen te stekken aangezien uit de pitten minder lekkere vruchten zouden groeien. “Ah… Ecoflora in Halle” liet ze me weten. “Ga daar maar eens kijken!” (Heerlijk om even een praatje te maken.)

Dus dat deden we vandaag. De liefde bij Ecoflora gaan opsnuiven. Een ecologische kwekerij waar je ter plaatse in hun tuin kan rondkijken en heel veel biologische planten, bloemen, groenten en fruit kan kopen.

Een 10-tal jong volwassenen hielpen mee alles in goede banen te leiden. Frans en Nederlands klonken door elkaar. Ontmoeting en verbinding. Ons hart maakte een sprongetje.
4 keer bekeken
In Line With Nature vzw

9660 Elst (Brakel)

Belgium

BTW: BE 0749.496.927

IBAN: NL06 BUNQ 2043 8363 23

BIC: BUNQNL2A

© 2020 In Line With Nature vzw

Made with love by Revolutionary Design

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon