Dag 36De laatste dagen hielden me binnen achter het computerscherm gekluisterd. Het was tijd om aan de website te beginnen. De creatieve bladen waar Matthias en ikzelf onze vise op geschreven hadden werden samengebracht. Mooi om te zien hoe ze elkaar verrijkten.

Een website stroomt zodra het project klaar is om met de wereld gedeeld te worden. Dat principe werkte bij al onze klanten die beroep deden op onze Revolutionary Design skills.

Wanneer je iets wil forceren geef je geen ruimte aan het natuurlijke dat vanzelf wil ontstaan. Hoe graag ik de vzw ook dit weekend had opgericht, de natuur nodigde ons uit om een stapje terug te doen en eerst Matthias zijn BIS nummer aan te vragen. Als Nederlander en mede oprichter was het onmogelijk om zonder dit nummer de vzw online aan te geven bij de kruispuntbank. Intussen hebben we meer ruimte voor andere dingen. De basis die we hier in het oude huis van mijn grootouders mogen leggen wordt sterker en sterker. Gisteren brachten we hen een bezoekje. Ze kregen verse aardbeien, spinazie en sla. En een boeketje geurige bloemen uit de tuin. Gewoon, om hun oude tuin in huis levendig te houden. Ik vertelde hen over het project. Over de tuin, die nu omgetoverd was tot een groenteparadijs en over de mensen uit de buurt die een babbeltje kwamen maken. Grappig. Mijn oma kon elk woord horen en dat zonder haar oorapparaat. De rest van het gesprek werd er over en weer geroepen, maar de uitleg over de vzw die ze per sé wilde, die hoorde ze vanzelf.

4 keer bekeken
In Line With Nature vzw

9660 Elst (Brakel)

Belgium

BTW: BE 0749.496.927

IBAN: NL06 BUNQ 2043 8363 23

BIC: BUNQNL2A

© 2020 In Line With Nature vzw

Made with love by Revolutionary Design

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon