Dag 52 A

Gisteren nam ik de tijd om de hele website in het Engels te vertalen. En vandaag bezochten we een aantal panden voor ons project. We startten met de gewone immomarkt, hoewel we op dit moment absoluut nog geen budget hebben om een groot project te bekostigen, voelde ik dat ik wilde dromen en mijn impuls weer achterna wilde. 'Het is tijd voor een nieuwe locatie', gaf die aan. 'Een locatie om met verschillende mensen samen te wonen en De Bedding verder uit te bouwen.'


Dus vandaag gingen we op stap en bezochten we een aantal grote huizen met voldoende grond om een ruim project vorm te geven. Voor de eerste keer in mijn leven was ik niet bang om te gaan staan voor wat ik écht wilde. Om te benoemen dat we een huis wilden huren of kopen met verschillende mensen. Om te benoemen dat de hele tuin zou omgebouwd worden. Om te benoemen dat het belangrijk was dat de eigenaar een hart had voor het project en het anders gewoon niet 'klopte'.

Met elke zin van waarheid groeide mijn waarheid, passie en inwendig vuur.


En toen reden we voorbij een pand dat te koop staat. Een oud bisdom met zicht op de velden. We hadden geen bezoek gepland. Dus we konden enkel de buitenkant verkennen.

En ik stapte uit de auto. Keek rondom me, voelde de aarde. De verwelkoming. De liefde. De pure potentie. En ik kreeg tranen in de ogen. Ik huilde van dankbaarheid, van geraakt te zijn en wist hoe het voelde om door een plek verwelkomd te worden.


Hier wil ik voor gaan, wist ik. Voor niets anders. Een plek die helemaal klopt en op ons wacht om bewerkt te worden. Om 'De Bedding' te mogen zijn voor veel mensen. Om tot bloei te komen en anderen te laten openbloeien. Om de creatieve bijenkorf te zijn die de maatschappij en economie van onderuit mag inspireren en veranderen. Het stukje grond dat vele monden mag voeden. Dat mensen mag samenbrengen.


Na het vele reizen en willen ontsnappen sloot ik België vandaag opnieuw in de armen. Ik voelde haar rauwe potentie, stevige fundering en grote hart. We sloten een deal, België en ik. Een band van affectie die beiden zou optillen. Elk vanuit onze eigen bijdrage. Vanuit deze waardering kon een vruchtbare samenwerking ontstaan. Het strijden en willen ontsnappen loste op. En ik kwam thuis.
37 keer bekeken
In Line With Nature vzw

9660 Elst (Brakel)

Belgium

BTW: BE 0749.496.927

IBAN: NL06 BUNQ 2043 8363 23

BIC: BUNQNL2A

© 2020 In Line With Nature vzw

Made with love by Revolutionary Design

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon